Návrh interiéru bytu v centre Bratislavy - urban dizajn

Byt v historickom centre Bratislavy sme navrhli v modernom retro štýle. Súčasný urban dizajn je šitý namieru pre mestsky zmýšľajúceho človeka. Interiérový dizajn bytu kladie dôraz na čisté línie, jednoduchosť a funkčnosť interiéru.

Materiály použité v priestore sú navrhnuté v sofistikovanej a nadčasovej kombinácii tepla a chladu. Drevom v prírodnej farbe sme sa snažili vykompenzovať v súčasnej dobe moderné a chladné betónom obložené steny a podlahu v kuchyni.

Do interiéru obývačky sme navrhli rohovú krbovú vložku. Priestor na uloženie dreva sme napojili na obývačkovu zostavu. Biela lesklá zostava skriniek pekne kontrastuje s dreveným obkladom na TV stene.

Návrh kuchyne plne korešponduje s dizajnom obývačky. Teplé prírodné farby, betón, biela a na oživenie celého interiéru sme navrhli dizajnové stoličky v mentolovej farbe.

Jednoduchá dispozícia kúpeľne, nám umožnila vytvoriť kompaktné úložné skrinky na celej jednej stene a zakryť podomietkový splachovací systém.

Zaujímavá voľne stojaca vaňa vyniká na tmavom pozadí vytvorenej z trblietavej mozaiky s damaskovým dekórom. A všetko sa to zopakuje ešte raz vo veľkom zrkadle.

Znovu sa objavujúce prvky z kuchyne a obývačky ako je betón, drevo a biela len potvrdzujú, že nami navrhnuté interiéry sú riešné komlexne a dávajú "hlavu aj pätu".