Kuchyne

Kuchyňa je tradičné miesto každej domácnosti. Nie je len miestom prípravy jedál, ale aj miestom spoločných stretnutí členov domácnosti. Tvorí jednu zo základných častí interiéru bytu alebo domu. Kuchyňa nie je len centrom domu, ale aj centrom rodiny.

Je preto doležité, aby práve toto miesto vo Vašom dome bolo výnimočné a dômyselne riešené. Ak si chcete aj Vy dopriať kvalitu, originalitu a praktickosť miesta, ktoré vytvára pohodlie vášho domova, určite by ste sa nemali uspokojiť s priemerom.

Jednou z krajín, v ktorých má výroba nábytku tradíciu je Taliansko. Výroba nábytku bola od dávna súčasťou kultúry, kde remeselníci svoju predstavu o tom, ako ma kuchyňa vyzerať postupom času premenili až do známej značky nábytku.

Talianske kuchyne od renomovaných dizajnérov splnia očakávania aj tých najnáročnejších klientov. Tieto kuchyne sa rodia z kreatívneho myslenia dizajnérov, ktorí kladú dôraz na kvalitu, praktickosť, bezpečnosť, funkčné detialy a použitie odolných materiálov. Výsledkom ich práce sú funkčné a moderné kuchyne, dokonale zladené, ale zároveň aj praktické.

V showroome na Beskydskej 17 ponúkame klientom talianske kuchyne, ktoré patria medzi najlepšie produkty na trhu. Naše kuchyne predstavujú moderný dizajn s tou najvyššou estetickou a technickou kvalitou. Sú vyrábané z kvalitných materiálov, ktoré spĺňajú najvyššie kritéria bezpečnosti, pohodlia, bezproblémového používania a dlhej životnosti.

Navrhujeme moderné, štýlové kuchyne na základe požiadaviek klienta s dôrazom na kvalitu a detail. Pomôžeme Vám zostaviť kuchyňu podľa Vašich predstáv. Naši architekti pomôžu navrhnúť dizajn kuchyne z množstva ponúkaných variantov.

Rozloženie kuchyne navrhneme, aby vyhovovalo nielen možnostiam priestoru, ale aj špecifickým požiadavkám klienta. Vyberiete si z veľkého sortimentu vybavenia kuchyne, materiálov, povrchových úprav a farebných riešení kuchyne.

Našim cieľom je spojiť kreativitu, praktickosť návrhu s Vašou predstavou, a dosiahnuť koncept kvalitnej funkčnej kuchyne a dobrého dizajn. Príďte a presvedčte sa, že konečný výsledok našej práce bude zodpovedať Vašim očakávaniam!